پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی +doc

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 590 کیلو بایت

تعداد صفحات : 34

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

تحقیق کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در 34 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 3

فصل اول – کلیات………………………………………………………………………………………………………………………… 4

1- 1 مقدمه :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 5

شکل 1 انواع ظروف یکبار مصرف اسفنجی……………………………………………………………………………………………….. 6

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :…………………………………………………………………………………………………… 6

محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 6

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………… 7

1 – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :…………………………………………………………………………………………………….. 7

مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………….. 7

مراحل صدور جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………. 7

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس…………………………………….. 8

1- اشخاص حقیقی………………………………………………………………………………………………………………………………. 8

2- اشخاص حقوقی………………………………………………………………………………………………………………………………. 8

مدارك مورد نیاز:…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 9

اصلاحیه جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………………. 9

تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 10

صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. 10

مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. 11

فصل دوم – روش انجام کار………………………………………………………………………………………………………. 12

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع تحقیق :………………………………………….. 13

بازدید از کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی………………………………………………………………………………. 13

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. 13

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………… 14

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. 14

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )………………………………………………………………………… 15

فصل سوم – امور مالی طرح………………………………………………………………………………………………………. 16

جدول 1 قیمت انواع ظروف یکبار مصرف اسفنجی………………………………………………………………………………….. 17

جدول 2 واحدهای تولیدکننده ظروف یکبار مصرف اسفنجی تا ابتدای سال 1386…………………………………….. 18

جدول 3 روند ظرفیت تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی – تن……………………………………………………………….. 19

نمودار 1 روند ظرفیت تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی – تن………………………………………………………………. 19

جدول 4 روند تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در سال های گذشته – تن……………………………………………. 20

نمودار2 روند تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در سال های گذشته – تن…………………………………………….. 20

جدول 5 واحدهای در دست اجرای ظروف یکبار مصرف اسفنجی……………………………………………………………. 21

ادامه جدول 5………………………………………………………………………………………………………………………………………. 22

جدول 6 روند تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در سال های آتی – تن…………………………………………………. 23

نمودار 3 روند تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در سال های آتی – تن…………………………………………………. 23

جدول 7 سرانه مصرف ظروف یکبار مصرف اسفنجی – گرم……………………………………………………………………. 24

نمودار 4 سرانه مصرف ظروف یکبار مصرف اسفنجی – گرم……………………………………………………………………. 24

جدول 8 مصرف ظاهری ظروف یکبار مصرف اسفنجی – تن……………………………………………………………………. 25

جدول 9 سرانه و روند مصرف ظروف یکبار مصرف اسفنجی……………………………………………………………………. 25

جدول 10 نتیجه گیری بازار داخلی ظروف یکبار مصرف اسفنجی -تن……………………………………………………… 26

جدول 11 هزینه خرید زمین – میلیون ریال……………………………………………………………………………………………. 26

جدول 12 آماده سازی محوطه – میلیون ریال…………………………………………………………………………………………. 27

جدول 13 هزینه احداث ساختمان های بخش صنعتی و غیر صنعتی – میلیون ریال……………………………………. 27

هزینه خرید تجهیزات و ماشین آلات………………………………………………………………………………………………………. 27

جدول 14 هزینه تاسیسات – میلیون ریال……………………………………………………………………………………………….. 28

جدول 15 هزینه وسائل اداری – میلیون ریال………………………………………………………………………………………….. 28

جدول 16 هزینه لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی – میلیون ریال…………………………………………………. 28

جدول 17 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری – میلیون ریال……………………………………………………………….. 29

جدول 18 کل هزینه های سرمایه گذاری ثابت – میلیون ریال……………………………………………………………………. 29

جدول 19 هزینه مواد اولیه مورد نیاز………………………………………………………………………………………………………. 30

جدول 20 نیروی انسانی مورد نیاز طرح…………………………………………………………………………………………………. 30

جدول 21 میزان مصرف سالیانه آب ، برق و گاز…………………………………………………………………………………….. 31

جدول 22 نتیجه گیری بازار داخلی ظروف یکبار مصرف اسفنجی – تن……………………………………………………. 31

فصل چهارم – جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………….. 32

نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. 33

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

1- 1 مقدمه :

محیط اطرافمان انباشته از پلاستیک شده است ، هر کاری که انجام می دهیم و هر محصولی که استفاده می کنیم ، از غذایی که می خوریم تا لوازم برقی با پلاستیک سروکار داشته و حداقل در بسته بندی آن از این مواد استفاده شده است .

گذر زمان و پیشرفت صنایع از یک سو، ارتقاء سطح فرهنگ جوامع و افزایش تقاضا برای کالاهای بهداشتی از سوی دیگر باعث شده اند که امروزه انواع ظروف یکبار مصرف جزو لوازم جدایی ناپذیر زندگی روزانه ما شوند . ظروف یکبار مصرف در اشکال ، اندازه ها و کیفیت های متعدد ما را در محاصره خود قرار داده اند .

از طرفی توجه به بهداشت عمومی و جلوگیری از انتقال بیماری ها ، گسترش مراکز فروش و ارائه انواع اغذیه و خوراکی های مختلف و لزوم صرفه جویی هر چه بیشتر در وقت (شستشو و ارائه مجدد ظروف) استفاده از ظروف یکبار مصرف را اجتناب ناپذیر ساخته است . ظروف مذکور عمدتاً جهت بسته بندی های مختلف مثل ، مربا ، عسل و ماست ، خامه ، بستنی ، نوشابه ، شیرینی و غذا و… مورد استفاده قرار می گیرند . ظروف یکبار مصرف وظیفه مهمی را در افزایش سطح بهداشت عمومی بازی می کنند .

شکل ظاهری این ظروف تا اندازه ای با سلیقه تولید کننده و امکانات فنی قالب ساز تغییر می یابد ولی عمدتاً اندازه و ابعاد موجود در بازار مبنای کار تولید کننده می باشد .

برای بسته بندی این نوع ظروف پلاستیکی ، بسته بندی اولیه و ثانویه لازم است . بسته بندی اولیه بدین ترتیب می باشد که تعداد ظروف مورد نظر در کیسه های پلی اتیلنی مخصوص گذارده می شوند ، بدین ترتیب از نظر نفوذ ذرات گرد و غبار و آلوده کننده های موجود در هوا و نشست آن ها بر روی ظروف جلوگیری می شود . آنگاه نظر به شکنندگی و عدم مقاومت در مقابل ضربه ظروف یکبار مصرف و تغییر شکل ظاهری آن ها از کارتن های مقوایی جهت چیدن کیسه های پلی اتیلنی حاوی ظروف استفاده می شود و سپس به بازار مصرف ارائه می گردد .

شکل 1 انواع ظروف یکبار مصرف اسفنجی

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی

محل اجرا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

1 – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 16 نفر میباشد .

مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع) صادر میگردد.

مراحل صدور جواز تاسیس :

1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تكمیل پرونده توسط مدیریت جهاد كشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع كشاورزی و روستائی استان .

2- بررسی پرونده از نظر مدارك و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع كشاورزی و روستائی .

3- تكمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یك ) توسط متقاضی

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یك به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات كارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .

5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس

1- اشخاص حقیقی

– تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

– حداقل سن 18 سال تمام

– دارا بودن كارت پایان خدمت یا معافیت دائم

2- اشخاص حقوقی

– اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )

– ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی كشور

مدارك مورد نیاز:

1- ارائه درخواست كتبی به مدیریت جهاد كشاورزی شهرستان یا مدیریت صنایع كشاورزی و روستایی استان.

2- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن

3- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی

4- تصویر مدرك تحصیلی و سوابق كاری مرتبط با درخواست

5- یك قطعه عكس از هریك از شركاء

6- تكمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تكمیلی

7- پوشه فنردار

8- درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع تحقیق :

بازدید از کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی

براساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی به بررسی سیستم ها و دستگاه ها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم .

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت می باشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *